Z gibanjem do zdravja 2015

ponedeljek, 18 maj 2015 11:00
(0 glasov)
Udeležite se brezplačnega preizkusa hoje na 2 kilometra in izmerite svojo telesno pripravljenost!

 

Na voljo je knjižica Z gibanjem do zdravja 2015, v kateri najdete datume brezplačnih preizkusov hoje na 2 kilometra po vsej Sloveniji! 

Preizkus hoje na 2 kilometra je enostaven, natančen, varen in ponovljiv test, na katerem s pomočjo tako hitre hoje kot jo zmorete, da pri tem ne ogrožate svojega zdravja, izmerimo vašo telesno zmogljivost in vam na podlagi vaših rezultatov svetujemo ustrezno telesno dejavnost ter zdravju prijazno športno vadbo.

 

 

 

knjizica zgdz2015Primeren je za vse med 20. in 65. letom, ki ste telesno nedejavni ali zmerno telesno dejavni. Preizkus lahko opravite večkrat (priporočljivo vsakih 6 mesecev) in tako sledite izboljšanju svoje telesne zmogljivosti. Udeležba je brezplačna!

knjižici Z gibanjem do zdravja 2015 najdete tudi priporočila za zdravje koristno telesno dejavnost in praktične nasvete za aktiven življenjski slog, primere vaj za ogrevanje in ohlajanje, kratka priporočila o kolesarjenju, predstavitev nordijske hoje, osebni koledar vadbe in druge uporabne informacije. 

 

 

Prijavite se za komentiranje
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework