Krog zdravja 2016

sreda, 30 marec 2016 08:48
(0 glasov)
Projekt Misli na srce letos ponovno v Ljubljani prireja dogodek KROG ZDRAVJA, v sredo, 20. 4. 2016, na Prešernovem trgu.

Na stojnicah bomo od 10. do 18. ure člani projekta Misli na srce Društva študentov medicine Slovenije mimoidoče izobraževali o srčno – žilnih boleznih, ki so v razvitem svetu vodilni vzrok umrljivosti. Na te bolezni se da v veliki meri vplivati z zdravim načinom življenja in zdravljenjem pridruženih bolezni, zato je pomembno, da čim več ljudi izve, kako srčno – žilne bolezni nastanejo in kako se jih da preprečevati.

Poleg izobraževanja bo na stojnicah na voljo tudi svetovanje zdravnika ter brezplačne meritve krvnih in drugih parametrov zdravstvenega stanja: krvnega sladkorja, holesterola in tlaka,  gleženjskega indeksa, ogljikovega monoksida v izdihanem zraku, pljučne kapacitete in funkcije, …

Pri dogodku sodelujejo z nami tudi drugi projekti Društva študentov medicine Slovenije (Za življenje, Gaster Felix, Pulmo), drugi študentski projekti (Odprava Zambija, SidSic-ov projekt Zobek) in zunanji sodelavci (Diafit, 4P Fitnes Klub).

Prisrčno vabljeni!

Prijavite se za komentiranje
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework