Prispevki filtrirani po datumu: četrtek, 26 marec 2015
četrtek, 26 marec 2015 15:05

ZDUS Zavod modri Živko

ZAVOD ZA IZOBRAŽEVANJE , USPOSABLJANJE,POSREDOVANJE IN POMOČ LJUDEM V TRETJEM ŽIVLJENSKEM OBDOBJU

Z marcem je pričel z delovanjem Zavoda modri Živko, katerega ustanoviteljica in lastnica je Zveza društev upokojencev Slovenije. V svoji brošuri so zapisali:

Zavod je bil ustanovljen z namenom, da tudi upokojenci in vsi starejši strokovnjaki in podporniki naših idej najdejo nekaj koristnega zase in obenem obogatijo družbo s svojimi znanji in veščinami. Delovanje zavoda bo usmerjeno predvsem na področja IZOBRAŽEVANJA, USPOSABLJANJA, POSREDOVANJA in NUDENJA POMOČI LJUDEM NA RAZLIČNIH PODROČJIH.

IZOBRAŽEVANJE - To bo področje ki bo vsebovalo register predavateljev, ki so strokovnjaki različnih znanj. S tem želimo omogočiti našim članom, da svoje znanje in izkušnje posredujejo preko predavanj ljudem ki to želijo. Namen takšnih izobraževanj je dvigniti nivo znanja in izkušenj, ne samo ljudem v tretjem življenjskem obdobju ampak tudi mlajšim generacijam.

USPOSABLJANJE - Pri usposabljanjih želimo omogočiti članom društev upokojencev in ostalim zainteresiranim priti do različnih dodatnih poklicnih znanj, veščin in delovnih sposobnosti (rokodelski izdelki, slikanje, fotografiranje, varstvo starejših odraslih na domu, varstvo mlajših oseb na domu,…). Veliko je delovnih veščin in znanj ljudi, ki obvladujejo specifične sposobnosti in ki so jih voljni prenesti na druge in s tem njim omogočiti dodatni zaslužek.

POSREDOVANJE - omogoča nakup različnih proizvodov (prehranska dopolnila, plenice za starejše, ortopedski pripomočki,…) in storitev (storitve namenjene zdravju, storitve namenjene rekreaciji, posredovanje dela, vodenje izletov, organizacija izletov, organizacija prireditev, organizacija sejmov,…), tako za člane, kot tudi ostale, ki bodo to morda šele postali. S posredovanjem želimo, da članstvu posredujemo samo certificirane izdelke in kvalitetne storitve. Naša prehranska dopolnila imajo učinkovine še dodatno preverjene in imajo garancijo o kakovosti Fakultete za farmacijo v Ljubljani.

POMOČ LJUDEM - Veliko ljudi, tudi članov, potrebuje različne nasvete pomoči in bi želeli več naše aktivnosti. Zato želimo z brezplačno telefonsko številko omogočiti članstvu, da jim prisluhnemo in skozi to povezavo dobimo želje, kar bo nam služilo za naše aktivnosti v prihodnje. Pomoč želimo usmeriti na vsa področja, ki jih bomo v zavodu tudi izvajali.

Naročanje izdelkov ali druge informacije dobite na brezplačni telefonski številki 080 30 14 ali 01 620 54 83

Lahko nam pošljete tudi sporočilo na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Več lahko preberete v BROŠURI.

Objavljeno v Novice
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework