Natisni to stran

Spletni forum Penzionist.info

Forum Penzionist.info Forum Penzionist.info
sreda, 25 februar 2015 00:00
(0 glasov)
Že pred časom, smo za vas pripravili spletni forum, ki pa še ni zaživel.

Želimo si, da bi forum  zaživel in deloval kot neke vrste medsebojna pomoč. Namreč vsi poznamo rek: Več ljudi več ve.

Na naš elektronski naslov od vas  dobivamo različna vprašanja, na katera odgovorimo, če le vemo odgovor. Na veliko vprašanj pa odgovorov ne vemo in zdi se nam, da bi  objava takšnih vprašanj na forumu pripeljala do želenih odgovorov.

 

 

 

 

V forumu penzionist.info smo za enkrat odprli naslednje teme:
  • Pokojninska problematika
  • Zdravje
  • Vrtnarjenje
  • Moj dom in bivanje
  • Kam na izlet
  • Šport in rekreacija

 

forum penzionist 01

Seveda smo odprti za vaše predloge in bomo odprli teme, ki vas zanimajo in nam jih boste predlagali.

Zato vas še enkrat pozivamo, da uporabljate forum in s tem pomagate v prvi vrsti sebi in nato še ostalim.

Kako uporabljati forum Penzionist.info

1.Če še niste registrirani uporabnik se morate najprej registrirati. To naredite s klikom na meni Prijava,  ki se nahaja v spodnjem meniju spletne strani.

2. Na ekranu se pojavi obrazec za prijavo, vi pa kliknete na povezavo Še nimate računa?

registracija portal penzionist

3. Na ekranu se pojavi obrazec, v katerega morate vnesti svoje podatke. Polja, ki so označena z zvezdico so obvezna.  Ko vnesete vse obvezne podatke, kliknite na gumb Registriraj

forum penzionist 03

 

4. Ko ste kliknili na gumb Registracija in je bila registracija uspešna, boste na ekran dobili informacijo, kot jo lahko vidite na spodnji sliki.

forum penzionist 04

 

5. Na elektronski naslov, ki ste ga navedli pri registraciji, boste dobili e-sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, s katero boste aktivirali svojo prijavo na forum. Odprite elektronsko sporočilo in kliknite na povezavo za aktiviranje.  S tem je postopek registracije zaključen. Na forum se je potrebno registrirati samo enkrat. V elektronskem sporočilu imate tudi vaše uporabniško ime in geslo, zato e-sporočilo shranite, če slučajno pozabite geslo ali pa uporabniško ime. 

forum penzionist 05

6. Ko ste v elektronski pošti uspešno aktvirali svoje uporabniško ime (svoj račun), se lahko prijavite v Forum. To naredite tako, da kliknete na meni Forum, ki se nahaja na dnu spletne strani. 

7. Po kliku na meni Forum, se vam odpre obrazec za prijavo v forum. V polje Uporabniško ime vnesete svoje uporabniško ime, v polje Geslo pa vtipkajte vaše izbrano geslo, ki ste ga dobili tudi v elektronskem sporočilu ob registraciji. Po vnosu uporabniškega imena in gesla kliknite na gumb Prijava

forum penzionist 07

8. Če vam je prijava uspela, boste dobili pozdravno sporočilo, kot je na spodnji sliki. 

forum penzionist 08

V primeru vprašanj v zvezi z uporabo foruma, ali pa, če boste naleteli na kakršne koli težave, nam pišite na naš elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in skušali vam bomo pomagati.

Vaša ekipa Penzionist.info

forum penzionist 09

Prijavite se za komentiranje