Dobrodelna stojnica za malo Evelin

sreda, 30 oktober 2013 18:23
(0 glasov)

Kako začeti zgodbo, ki je žalostna? Kako začutiti takšno zgodbo, ki je ena izmed mnogih v zadnjem času? In ne nazadnje, kaj sploh lahko naredim jaz sam?

Vse to so le drobtinice….. Pa vendar, drobtinica tu in drobtinica tam lahko pomaga rešiti življenje, ga ponovno osmisliti in ohranjati optimizem, da nismo sami, ko je hudo.

dosor-logo

V DOSOR-ju smo organizirali dobrodelno akcijo, ki smo jo poimenovali dobrodelna stojnica »za malo Evelin«. Zaposleni smo se skupaj s stanovalci vključili v akcijo in zbirali sredstva za desetletno deklico Evelin iz Ljutomera, ki potuje na težko operacijo v Ameriko. Vsak, ki je sodeloval v akciji si je smel izbrati plišasto igračko v spomin na dan, ko je po svojih zmožnostih pomagal. Veseli smo, da smo zbrali 504 EUR in tako vsaj malo pomagali.

Evelinini starši se vsem, ki so prispevali, iz srca zahvaljujejo. V iskrenem upanju na njeno okrevanje, obljubljajo, da se bo Evelin še družila z nami v DOSOR-ju.

 »To kar nas ljudi dela ljudi, je sočutje.«

Dodatne informacije:    Nada Verdev,       tel.: 386(0)2 568 46 10,                    e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Prijavite se za komentiranje
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework