Prošnja za izpolnitev ankete za oskrbovalce dementnih oseb

četrtek, 12 februar 2015 10:10
(0 glasov)
V Zvezi društev upokojencev Slovenije že več let deluje program RESje. V programu nudimo informacije in podporo osebam z demenco in njihovim svojcem, ter izvajamo različna izobraževanja o problematiki demence.
 
Veseli smo kreativnega povezovanja v dvoletnem mednarodnem projektu Digital Timelines, imenovali smo ga »Spomini«. V projektu sodelujemo s predstavniki iz Anglije, Romunije, Švedske in Turčije.
 
Projekt je usmerjen v ugotavljanje razpoložljivosti različnih storitev in pripomočkov za osebe z demenco in njihove negovalce. Končni cilj projekta je program usposabljanja o uporabi tehnoloških pripomočkov, ki bodo osebam z demenco  pomagali spodbuditi in ohraniti njihov spomin. Z obujanjem prijetnih dogodkov iz njihovega preteklega življenja, podprtih s fotografijami, glasbo, videoposnetki (CD,DVD), bodo vzpostavljeni pogoji  za kvalitetno preživljenje skupnih trenutkov in poglabljanje osebnih vezi med negovalci oz. svojci,  ki je za osebe z demenco tako pomembno.
 
V začetku projekta vas vabimo k sodelovanju z izpolnjevanjem priloženega vprašalnika. Vprašalnik lahko izpolnite tudi preko spleta: https://www.1ka.si/a/56173. Veseli bomo tudi vašega nadaljnega sodelovanja. O aktivnostih v projektu in možnostih za vključitevanje vas bomo obveščali.
 
Prosimo, da vprašalnik vrnete po e-pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ali po navadni pošti:ZDUS, SPOMINI, Kebetova 9, 1000 Ljubljana do 20. februarja 2015.
 
Za vse informacije smo dosegljivi na telefon  051 442 497, vsak delovnik med  10. in 18. uro ali  01 620 54 80, med 9. in 15 uro.
 
 
Za sodelovanje se vam vnaprej  zahvaljujemo.
                                                               prof. Ana Cajnko, dipl. soc. del. spec
vodja programa RESje in projekta  SPOMINI
 
Prijavite se za komentiranje
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework