Dostopna Ljubljana

torek, 07 oktober 2014 11:59
(0 glasov)

Mesto, ki je prijazno otrokom, starejšim in osebam z oviranostmi, je mesto prijazno vsem. Njihove vsakdanje poti po Ljubljani poglejte v kratkem filmčku "Dostopna Ljubljana".

V Mestni občini Ljubljana si prizadevajo, da bi se v zelenem, čistem, prijaznem in varnem mestu tako obiskovalci kot meščani počutili dobro. V slabem desetletju so uspešno spremenili utrip mesta: prenovili so mestno jedro in ustvarili ekološko cono, kamor motoriziran promet nima vstopa. Izboljšali so javni prevoz in povečali druge možnosti dostopa po mestu.

V filmčku "Dostopna Ljubljana" si lahko ogledate ureditve in rešitve, s katerimi se dnevno srečujete v Ljubljani. Morda jih niti ne opazite, občutite pa njihov izjemni prispevek k temu kar nam in vam Ljubljana predstavlja danes.

Filmček "Dostopna Ljubljana" si lahko ogledate na YouTube kanalu Mestne občine Ljubljana. Na voljo je v različici, prilagojeni osebam z okvarami sluha, ki poleg spremnega govora v slovenskem jeziku vključuje tudi podnapise in tolmačenje v slovenski znakovni jezik ter v različici s spremnim govorom v angleškem jeziku.

Vabljeni na kratek virtualni potep po Ljubljani.

Prijavite se za komentiranje
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework