Prispevki filtrirani po datumu: sreda, 06 november 2013
sreda, 06 november 2013 14:20

Zdravje sklepov in glukozamin

Z leti se lastna produkcija glukozamina v telesu zmanjšuje.

bolečine v sklepihTa snov je prisotna v visokih koncentracijah v sklepnih tekočinah in drugih vezivnih tkivih, tako da njeno zmanjšanje lahko povzroči »škrtanje« sklepov, sklepne bolečine v primeru že najmanjših obremenitvah, kot npr. hoja po stopnicah, dvigovanje različnih stvari, sklanjanje in podobno.

Dodajanje glukozamina v prehrano ima številne ugodne učinke:

- Deluje kot »mazivo« za sklepe

- Lahko zmanjša bolečino pri vnetih sklepih

- Pomaga pri obrabljenem hrustancu

- Omogoča večjo gibljivosti in fleksibilnost sklepov

- Ugodno vpliva na zdravje kosti, tetiv in ligamentov

Predstavljamo vam izdelek Premium Glukozamin, ki vsebuje najčistejšo obliko glukozamina z znanim poreklom iz ZDA, to je Regenasure. Večina proizvajalcev podobnih izdelkov uporablja mnogo cenejše oblike glukozamina iz Kitajske, katerega kvaliteto pa je težko preveriti oz. verjeti vanjo.

Da bi zagotovili karseda možen kvaliteten izdelek, se Regenasure polni v Sloveniji pod strogimi higienskimi pogoji, končni izdelek pa gre v potrditveno analizo v enega izmed Zavodov za zdravstveno varstvo v Sloveniji.

Glukozamin je v osnovi zelo varna snov, zato se priporoča dolgotrajno dodajanje prehrani, da se te snovi čimveč naloži v sklepna tkiva in tako pripomore k zdravju in dobremu delovanju sklepov tudi v prihodnosti.

Premium GlukozaminPremium Glukozamin vsebuje 120 kapsul, priporoča pa se uživanje dveh kapsul dnevno. Ne vsebuje konzervansov, barvil, arom ali sladil.

Milijoni po svetu že uživajo v ugodnih in koristnih učinkih glukozamina, zakaj ne bi tudi vi. Obiščite našo spletno stran: www.glucosamine.si in si izdelek naročite preko spletnega obrazca ali po telefonu: 041 544 330. Potrudili se bomo, da boste izdelke prejeli na dom že v naslednjem delovnem dnevu.

Cena enega izdelka znaša 19,90 EUR (zadostuje za 60 dni), poštnino pa vam plačamo mi, da bi bilo še nekoliko ugodneje pa vam ob nakupu dveh ali več izdelkov hkrati, vsakega naslednjega zaračunamo kar 5 EUR manj.

Izkoristite priložnosti in se prepričajte o koristnih učinkih izdelka Premium Glukozamin, sklepi vam bodo hvaležni, vi pa boste ponovno uživali v svobodi gibanja in življenje bo kvalitetnejše.

Več: http://www.glucosamine.si

Objavljeno v Zdravje
sreda, 06 november 2013 13:33

Frankfurt po Frankfurtu

27. Frankfurt po Frankfurtu, prodajna razstava tujih knjig, bo tudi letos potekala v prostorih knjigarne Konzorcij, tokrat v času od 11. do 16. novembra 2013.

Slovenski javnosti bomo predstavili in ponudili izbrane najboljše tuje knjige preteklega leta in opozorili na vrhunce knjižne produkcije.

Poudarek bo letos ponovno usmerjen na strokovne knjige, zato kot poseben dogodek v okviru razstave pripravljamo okroglo mizo s predstavniki Instituta »Jožef Stefan«. Poleg prof.dr. Jadrana Lenarčiča, direktorja inštituta, bodo sodelovali še prof.dr. Nada Lavrač, akademik prof.dr. Ivan Bratko, ter akademik prof.dr. Tadej Bajd.

K vsekakor zanimivemu pogovoru bo prav gotovo pripomogla moderatorka, gospa Vida Petrovčič.

Strokovni izbor knjig smo podkrepili s povabilom strokovnjakom k izboru knjig, ki po njihovem mnenju na naši prodajni razstavi ne bi smele manjkati. Povabilu so se prijazno odzvali:

 • prof.dr. Jadran Lenarčič (robotika, umetna inteligenca)
 • akad. prof.dr. Branko Stanovnik (kemija)
 • prof. dr. Marko Uršič (filozofija)
 • prof. dr. Lučka Kajfež Bogataj (ekologija)
 • prof. dr. Jože Damijan (ekonomija)
 • mag. Marcel Štefančič, jr. (družbeno politična tematika)
 • dr. Jože Pirjevec (zgodovina)
 • doc. dr. Aleš Novak (pravo)
 • prof. dr. Miroslav Petrovec (medicina)
 • prof. dr. Alojz Ihan (medicina)
 • prof. dr. Irena Ograjenšek (statistika)
 • prof. dr. Janez Grum (strojništvo)

V posebnem razdelku sodelujoče strokovnjake posebej predstavljamo, sezname izbranih knjig pa vam bomo razkrili na sami prodajni razstavi.

Seveda na prodajni razstavi ne bodo manjkale knjige ostalih strokovnih področij, tudi umetnosti, priročnikov, turistike, … Posebej bomo predstavili leposlovne knjige, ki so bile v izboru oz. so prejele katero od prestižnejših literarnih nagrad. Pri izboru knjig za prodajno razstavo smo bili pozorni na knjige s področja statistike, saj je leto 2013 mednarodno leto statistike, prav tako pa na knjige o Braziliji, saj je ta država letos »dežela v gosteh« na knjižnem sejmu v Frankfurtu in naši prodajni razstavi. Tudi letos bomo posebej izpostavili dela slovenskih avtorjev, ki so izšla pri tujih založbah.

Rezervirajte si torej čas od ponedeljka, 11. 11. do vključno sobote, 16. 11. 2013, veseli bomo vašega obiska!

Vir: http://www.mladinska.com

Objavljeno v Dogodki
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework