Prispevki filtrirani po datumu: sreda, 02 avgust 2017

Evropski potrošniški center Slovenija je v začetku letošnjega leta pripravil brošuro z naslovom "Različne poti reševanja potrošniških pritožb in sporov", v kateri opisuje različne možnosti, ki so potrošnikom na voljo, kadar sami pri prodajalcu ne uspejo uveljaviti svojih pravic. 
 

V brošuri je tako opisan postopek neformalne pomoči, ki jo nudi Evropski potrošniški center Slovenija, upravno varstvo, ki ga zagotavljajo Tržni inšpektorat RS, Agencija za komunikacijska omrežja in storitve RS ter Javna agencija za civilno letalstvo RS, izvensodni postopki na podlagi Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov ter dva sodna postopka - Evropski postopek v sporih majhne vrednosti in Evropski plačilni nalog, pa tudi postopki pri ponudnikih - izdajateljih plačilnih kartic. 

Brošura je dostopna na spletni strani http://epc.si/media/media_2017/EPC_brosura_resevanje_pritozb_in_sporov.pdf

Vir: http://www.ti.gov.si

Objavljeno v Nasveti

V okviru projekta nePOZAB-Pomoč Obolelim Za Alzheimerjevo boleznijo ste vljudno vabljeni na brezplačno predavanje: 

 

PREVENTIVA kako lahko zmanjšamo tveganje ZA DEMENCOki bo v petek, 4. 8. 2017 ob 10:00, v prostorih Zveze društev upokojencev Slovenije - ZDUS, Kebetova ulica 9, 1000 Ljubljana.

 

Predavanje bo vključevalo informacije o različnih dejavnikih, ki lahko pripomorejo k preventivi pri demenci, ali pa izkazujejo pozitiven potencial pri simptomatiki in poteku bolezni pri Alzheimerjevi bolezni.

 

Več informacij o projektu nePOZAB lahko najdete na spletni strani: http://nepozab.famnit.upr.si/, ali pa na FB strani: Projekt NePozab. Morebitna vprašanja lahko naslovite tudi na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Vljudno vabljeni!

Objavljeno v Dogodki
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework