Prispevki filtrirani po datumu: četrtek, 28 september 2017
četrtek, 28 september 2017 10:14

Nove ugodnosti za člane društev upokojencev

27. 9. 2017, je vodstvo Zveze društev upokojencev Slovenije (ZDUS) v okviru programa na 17. Festivalu za tretje življenjsko obdobje, s partnerji predstavilo nove ugodnosti za člane društev upokojencev. Javno so podpisali tudi pogodbe o sodelovanju.

 
Zveza društev upokojencev Slovenije se je s partnerji Zavarovalnico Triglav d.d., Avto Krka, d.o.o. ter Avto-moto zvezo Slovenije dogovorila o ugodnostih za člane. Uvodoma sta predsednik ZDUS in zastopnik dolgoletnega partnerja Erste card d.o.o. predstavila pomen tovrstnega sodelovanja.
 
Janez Sušnik, predsednik ZDUS, je poudaril pomen organizacije kot je ZDUS za slovenski prostor. Nadalje je velik pomen za lajšanje finančnih težav starejših pripisal dobro zastavljenim ugodnostim za starejše.


Anton Horvatič, direktor prodaje Erste Card d.o.o., je predstavil skupni produkt Diners Club ZDUS kartico in pozitiven odnos do tovrstnega sodelovanja.
 
Anton Breznik, predsednik Avto-moto zveze Slovenije, je predstavil ponudbo, s katero bo AMZS članom društev upokojencev omogočila 10 % popust na tehnične preglede opravljene v enotah AMZS. Poudaril je tudi možnost včlanitve v AMZS, s čimer kot člani AMZS pridobijo 20 % popusta na tehnični pregled in številne druge ugodnosti pri vzdrževanju vozila, vsi novi člani AMZS pa pridobijo še dodaten bon za 5 € za nakupe v enotah AMZS.
 
Janko Šemrov, izvršni direktor za premoženjska zavarovanja Zavarovalnice Triglav d.d., je predstavil ponudbo nezgodnega zavarovanja za člane društev upokojencev do 85. leta starosti, ki v primeru sklenitve zavarovanja v okviru ZDUS prejmejo kar 15 % popust na premijo in dodatno 3 % popust direktni bremenitvi preko TRR.
 
Jure Verstovšek, direktor Avto Krka d.o.o., je predstavil ponudbo, s katero bo Avto Krka za člane društev upokojencev omogočila 10 % popust pri plačilu tehničnih pregledov v vseh poslovnih enotah v Skupini Avto Krka.
 
Foto: Kaja Brezočnik

V zaključku je Nika Antolašić, poslovna tajnica ZDUS, k sodelovanju povabila potencialne partnerje, s katerimi bi predvidoma konec leta predstavili knjižico ugodnosti za člane društev upokojencev.
 
 
Več informacij:
Zveza društev upokojencev Slovenije
Anja Šonc
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
01/519-41-17

Vir: http://www.zdus-zveza.si
Objavljeno v Novice
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework