Prispevki filtrirani po datumu: petek, 03 junij 2016
petek, 03 junij 2016 14:24

Noč na Vrhniki 2016

Po dobrem letu dni se na Vrhniko znova vrača najdaljša in najbolj zabavna noč – Noč na Vrhniki. Zelo uspešna lanska izvedba je pritegnila v Športni park na Vrhniki staro in mlado, od blizu in daleč, ki so uživali ob uspešnicah popularnih glasbenih izvajalcev. Tudi letos smo se potrudili, da si boste prireditev zapomnili po odličnih glasbenikih in dobri zabavi, ki bo trajala vse do jutra. Poleg glasbenih nastopov jo bodo popestrili še otroški program, zabaviščni park in tradicionalni ognjemet, ki bo opolnoči razsvetlil nebo nad Vrhniko. 

Veliki oder Noči na Vrhniki bo osvojila carica s št. 3, ki se ne boji popiti polne »gajbe« piva, za vrhunec nas bo zajel cunami, ko si bomo mislili, da smo že precej utrujeni, pa nas bo prešinila misel, da je »lajf« vendarle naš. Nika Zorjan, Jasmin Stavros, Jelena Rozga, Djomla KS in Tanja Žagar so več kot odlični razlogi, da se tudi tokrat udeležite že 16. izvedbe največjega koncertnega spektakla v regiji. S seboj pa lahko pripeljete še svoje otroke, brate in sestrice, kajti na začetku prireditve bomo poskrbeli tudi za najmlajše z otroško gledališko predstavo Pika in gusar Val – Potovanje na otok zakladov. 

Vse kar potrebujete je le prešerna volja in želja po dobri zabavi. Za vse ostalo bomo poskrbeli organizatorji in naše osebje, ki vam bo prijazno na voljo pri vhodih, za točilnimi pulti, velikimi žari, avtomati za pokovko in sladkorno peno, promocijskimi stojnicami in ob vrtiljaku ter drugih adrenalinskih atrakcijah. Kot smo že večkrat zapisali, so varnost in dobro počutje obiskovalcev naše glavno vodilo, zato bo temu tako tudi letos. In tudi slabšemu vremenu se ne smete pustiti prestrašiti, saj bomo v tem primeru poskrbeli za velik šotor nad vašo glavo. Noč na Vrhniki je bila in ostaja družinska prireditev, ki predstavlja odličen uvod v poletno sezono. 

Kljub ne preveč rožnatim časom, smo s pomočjo zvestih in družbeno odgovornih pokroviteljev, Občine Vrhnika in Zavoda Ivana Cankarja uspeli ohraniti prireditev brez vstopnine, zatorej se lahko prepustite zabavi popolnoma brezplačno in morda vsaj za dan oziroma noč pozabite na vsakodnevne skrbi. Mi bomo vsekakor storili vse, da vam bo Noč na Vrhniki ostala v prijetnem spominu vsaj do naslednjega leta. 

Ostanite zdravi, imejte se radi in zabavajte se varno. Vidimo se v soboto, 18. junija od 18. ure dalje v Športnem parku na Vrhniki.
Objavljeno v Novice
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework