Prispevki filtrirani po datumu: ponedeljek, 13 oktober 2014
ponedeljek, 13 oktober 2014 15:12

Simbioza giba - Z mladimi v staro formo

Simbioza giba se danes 13.10.2014, ob 10. uri dopoldan pričenja s slavnostno otvoritvijo, na kateri bodo kot častni gostje zbrane nagovorili predsednik RS, g. Borut Pahor, dekan Fakultete za šport, na kateri bo potekala otvoritev, dr. Milan Žvan in pobudnik Simbioze, Žiga Vavpotič.

Po uradni otvoritvi si bodo udeleženci lahko ogledali ali pa se celo sami udeležili gibalnih programov, ki se bodo odvijali na Fakulteti za šport: se zavrteli ob poskočnih ritmih ljudskih plesov, vadili na Senior-Fit vadbi, zaplavali v bazenu fakultete ali pa opravili meritve telesne sestave na Inštitutu za šport.

V nadaljevanju tedna pa se bodo ambasadorji akcije aktivno pridružili udeležencem na dotičnih lokacijah v Ljubljani oz. njeni okolici. Spodaj razpored in hkrati vabilo, da se jim pridružite, saj še ni prepozno! Še vedno lahko namreč pokličete na telefonsko številko 080 14 64 ali izpolnite spletno prijavo na naši spletni strani (sedaj so lokacije razporejene tudi po občinah) ter se prijavite.

TOREK, 14.10.

V hotelu Thermana Park Laško (Zdraviliška cesta 6, Laško) bo v dopoldanskem terminu (od 11. do 12. ure) plaval Miki Muster...

Na pohodu od Novega trga proti trnovski plaži (od 10. do 11. ure) se bo udeležencem pridružil predsednik Državnega sveta,Mitja Bervar.

V prostorih ŠD Narodni dom (Bleiweisova 25) bo popoldan, od 17. do 18. ure z udeleženci vadila varuhinja človekovih pravic,Vlasta Nussdorfer.

SREDA, 15.10.

V prostorih Plesnega mesta v Mercator centru Šiška bo od 10. do 11. ure dopoldan jogo skupaj z udeleženci izvajal Sandi Pavlin.

ČETRTEK, 16.10.

Arboretumu Volčji Potok bo v popoldanskem terminu (od 17. do 18. ure) tibetanske vaje izvajal Janez Hočevar Rifle.

V Klubu 300 bo predsednik Državnega zbora Milan Brglez igral bowling (od 17. do 18. ure).

V Klubu Kubu (Pustnice 46, Vodice) se bo od 17. do 18. ure balinanja udeležil Boris Kobal.

PETEK, 17.10.

Nordijsko hojo s pričetkom ob 10. uri na Novem trgu v Ljubljani bosta vodila Dejan Židan, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Manca Košir in Nina Pirnat, državna sekretarka z Ministrstva za zdravje.

Termah Krka (Otočec) bo Nuša Derenda od 10. do 11. ure igrala golf.

V nedeljo je v dopoldanskih urah v Kranjski Gori predviden slavnostni zaključek akcije, kjer bodo udeleženci gibali v družbi ene od slovenskih ikon vitalnosti. Podrobnejše informacije sledijo v prihodnjih dneh.

Vljudno vabljeni, naj bo to teden, ko se bosta združili mladostna in seniorska energija ter pokazali, da se skupaj še vedno lahko povzpnemo na konja!

Objavljeno v Novice
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework