Romantični december na Ljubljanskem gradu

torek, 10 december 2013 14:10
(0 glasov)

Decembra se tudi Ljubljanski grad odene v praznične barve in vas med drugim vabi k obisku Vilinskega gradu ter vodnjaka želja.

 

Če si želite privoščiti najlepši pogled na praznično okrašeno Ljubljano, se morate povzpeti na Razgledni stolp. Če verjamete v dobre želje, oddajte svojo kroglo želja v Vilinskem gozdu, ki je skrit v mističnih Kazematah. Ob vodnjaku želja pa v dvoje nazdravite novemu letu.

ROMANTIČNI DECEMBER

  • Lokacija:
  •  
  • Ljubljanski grad
  • Datum:
  •  
  • Ura:
  •  

ljubljanski grad romantični december

 

 

Vilinski grad in Vodnjak želja


Ko se v mestu prižgejo luči, tudi Ljubljanski grad zaživi v prav posebnih, prazničnih barvah. Če si želite privoščiti najlepši pogled na praznično okrašeno Ljubljano, se morate povzpeti na Razgledni stolp. Če verjamete v dobre želje, oddajte svojo kroglo želja v Vilinskem gozdu, ki smo ga skrili v mistične Kazemate. Ob vodnjaku želja pa v dvoje nazdravite novemu letu.

Ljubljanski grad vam tudi v decembru ponuja možnost novih kulturnih doživetij, nepozabnih srečanj, grajskih razvajanj, hitrega umika iz mestnega vrveža, idiličnega sprehoda v naravi in nekaj prav posebnega mističnega vzdušja. Odkrijte roMantIČNI december na Ljubljanskem gradu.

VILINSKI GRAD

Vstopnica vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo, obisk Razglednega stolpa in novoletno kroglo želja: 6,00 €, 5,00 €*
Vilinski grad brez vzpenjače: 4,50 €, 3,50 €*
*skupine nad 15 oseb, dijaki, študentje, upokojenci

VODNJAK ŽELJA

Vstopnica velja za dve osebi in vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo, obisk Razglednega stolpa in dva kozarca penine: 12,00 €
Vodnjak želja brez vzpenjače (za dve osebi): 10,00 €

VILINSKI GRAD IN VODNJAK ŽELJA

Vstopnica vsebuje povratno vožnjo z vzpenjačo, obisk Razglednega stolpa in novoletno kroglo želja in kozarček penine ali soka: 11,00 €, 7,00 €*
Vilinski grad in Vodnjak želja brez vzpenjače: 9,00 €, 6,00 €*
*cena za imetnike SPAR PLUS kartice

Prijavite se za komentiranje