Prispevki filtrirani po datumu: torek, 25 avgust 2015

Kako do brezplačnih vstopnic za obisk prireditve Večer pesmi in plesa?

 
Prireditev 7. Večer pesmi in plesa bo potekala v sklopu 15. Festivala za tretje življenjsko obdobje v torek, 29. septembra 2015 ob 16.00 uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani (Prešernova cesta 10, 1000 Ljubljana).
 
Program prireditve pripravlja Komisija za kulturo ZDUS in bo znan v prvi polovici septembra.
 
Brezplačne vstopnice lahko že sedaj rezervirate po e-pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.(prejeli boste potrditev rezervacije) ali na telefonskih številkah 01/620 54 82 in 051 656 532. Rezervacije sprejemamo do zapolnitve mest.
 
Prevzem rezerviranih vstopnic bo na dan prireditve na ZDUS Info točki, ki se bo nahajala na vhodu v Cankarjev dom (s ploščadi, kjer je NLB), od 10.00 ure dalje.
 
Ker je število mest omejeno, vljudno prosimo člane in obiskovalce prireditve, da se pri rezervaciji količine vstopnic omejijo, saj želimo omogočiti vsem zainteresiranim, da se prireditve udeležijo.
 
Komisija za kulturo ZDUS
 
 
Obvestilo o vstopnicah za prireditev 40. Državno srečanje pevskih zborov DU Slovenije
 
Prireditev 40. Državno srečanje pevskih zborov DU Slovenije bo potekala v sklopu 15. Festivala za tretje življenjsko obdobje v sredo, 30. septembra 2015 ob 16.00 uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani (Prešernova cesta 10, 1000 Ljubljana).
 
Program prireditve pripravlja Komisija za kulturo ZDUS, nastopili bodo zbori, ki so bili imenovani na posameznih pokrajinskih srečanjih pevskih zborov, ki so potekala v mesecu maju in juniju ter vabljeni gostje.
 
Nastopili bodo:
 
Ženski pevski zbor »Neven« DU Leskovac, Srbija
Moški pevski zbor »Rožmarin« DU Črešnjevec
Mešani pevski zbor »Burja« DU Postojna
Ženski pevski zbor Rimljanke, Rimske Toplice
Mešani pevski zbor »Vladimir Močan« DU Murska Sobota
Ženski pevski zbor DU in Medobčinskega društva invalidov Velenje
Moški pevski zbor DU Dravograd
Ženski pevski zbor DU Metlika
Mešani pevski zbor DU »Ivan Rudolf« Breg Ptuj
Mešani pevski zbor DU Senovo
Ženski pevski zbor Generacija 57
Mešani pevski zbor DU Komenda
Ženski pevski zbor društva slovenskih upokojencev za Goriško
Mešani pevski zbor »Slavec« DU Solkan
Združena moška pevska zbora Fran Venturini »Domjo« in
Tabor-Opčine Trst
 
Zaradi velikega števila nastopajočih, je število brezplačnih vstopnic za obiskovalce omejeno in se bo razdelilo glede na odstotek članstva posamezne Pokrajinske zveze društev upokojencev Slovenije. Informacijo o dodeljenemu številu vstopnic bodo prejeli PZDU-ji prvi teden v septembru. Za člane UO ZDUS bodo zagotovljena posebne vstopnice.
 
Prevzem vstopnic bo na dan prireditve na ZDUS Info točki, ki se bo nahajala na vhodu v Cankarjev dom (s ploščadi, kjer je NLB), od 10.00 ure dalje.
 
Za več informacij je na voljo strokovna sodelavka Komisije za kulturo ZDUS Dijana Lukić, na naslednjih kontaktih: po e-pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonskih številkah 01/620 54 82 in 051 656 532.
Objavljeno v Novice